Mezinárodní nabídka Korex

 Nástěnný korek - materiál pro zvukovou izolaci místností

Korek je produkt vyznačující se univerzálním použitím. Používá se jako nástěnný korek, chrání místnosti před vlhkostí a měnícími se teplotami. Jde o materiál, který se snadno montuje na vybrané povrchy, navíc se při jeho výrobě nepoužívá žádná chemie, takže je neutrální a nezpůsobuje alergie. Korek pod panely a další typy podlah dobře funguje jako tepelný izolant a zvukotěsná vrstva. Dokonale snižuje zemní vibrace, ba co víc, zajišťuje příjemnou teplotu v každém interiéru. Korková podložka je v současnosti jedním z nejoblíbenějších produktů, který je účinným izolačním krytem.



Co naše prodejna nabízí?

Jsme společnost, která vám poskytuje výhodná řešení. Nabízíme vysoce kvalitní výrobky z přírodního korku. Jedná se o ekologické produkty, které si můžete objednat v libovolném množství.

Pro tepelnou a zvukovou izolaci

korková podložka - používá se jako podložka pod panely, dřevo, dlaždice a dokonce i mramor, slouží k zajištění komfortní teploty, používá se i v energeticky úsporném stavebnictví, podobně jako expandovaný korek. Funguje perfektně v domech a bytech.

korkové desky - namontované pod podlahou, snadno zpracovatelné

korková role - lze použít jako korkovou tapetu



Korek jako prvek výbavy

Doporučujeme korkové podtácky, které se skvěle hodí jako dekorativní motiv do každé kuchyně. Nabízíme prostírání s různými vzory, na přání vyrábíme i výrobky s logem firmy.

Korkové nástěnky - používají se v domácnostech, školách, kancelářích a všude tam, kde jsou potřeba nástěnky na potřebné poznámky. Jako alternativní řešení představujeme samolepící korkové tapety, které lze použít i jako korkovou nástěnku.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Přírodní korek šetrný k životnímu prostředí a uživatelům

Obchod v Radomi